Work hard, play hard: de succesformule die creativiteit stimuleert

Bij DUS doen we het graag net even anders. We kleuren buiten de lijntjes en schrijven onze grote ideeën op tafels in plaats van geeltjes. Waarom? Wij geloven dat werken en spelen de beste combinatie is om alles uit je team te halen. We zijn natuurlijk niet voor niets een work- en playground. Waarom jij dit moet proberen? Dat leggen we je uit in dit artikel!


Spelen tussen de bedrijven door

Op onze work- en playground stimuleren wij een effectieve werkdag voor jou en je team. Daarom introduceren wij het concept: work hard, play hard. Zodra je een meeting space verlaat, loop je naar de ruimte waar alle gasten naartoe gaan om van hun pauze te genieten: Het Speelkwartier. Eerst knal jij tijdens je meeting, training of brainstorm. Daarna is het is tijd om het kind in je naar boven te halen. Net als vroeger: tijdens een speelkwartier. Of je nu een teambuildingactiviteit of energizer doet, wij weten één ding zeker: de stropdassen gaan af en de naaldhakken gaan uit. Op het speelkwartier verzet jij je gedachten en ga je weer met volle energie naar jouw meeting!

Ont-moeten

Waarom wij geloven in de combinatie van werken en spelen? Je hersenen hebben rust nodig om denkkracht en creativiteit te behouden. Daarom drukken we na de meeting even op de pauzeknop en lopen we naar Het Speelkwartier voor een heerlijke lunch én wat plezier. Hoogleraar Neuropsychologie Erik Scherder vertelt: “Voldoende beweging verhoogt de weerstand en creativiteit, vermindert stress en zorgt voor een betere stemming.” Dus: laat het kind in je los tijdens een potje tafeltennis en schop je schoenen uit om even te schommelen aan de kraan. Op Het Speelkwartier heb je genoeg mogelijkheden om je te laten gaan!


Ontmoeten

Na de meeting loop je via de paraplubaan Het Speelkwartier binnen. In de robuuste romneyloods komt de geur van verse koffie je tegemoet en staan er lekkere banken klaar om in neer te ploffen. Onze work- en playground ligt naast het Amsterdam-Rijnkanaal. Je kunt de schepen bijna aanraken en je gedachten even laten varen. Met wijds uitzicht over het water, kun jij genieten van een heerlijke lunch of diverse hapjes. Het dé plek om even op te laden. Een heerlijke plek dus om na te praten met collega's of gasten. Ook dat zorgt weer voor nieuwe inspiratie en inzichten!

Teambuilding

A team that plays together, stays together! Teambuilding is belangrijk om een goede verbinding te creëren binnen het team. Daarom slaan wij twee vliegen in één klap: nieuwe energie krijgen én een hecht team bouwen. We hebben verschillende opties voor je klaarstaan. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Lees verder over de teambuildingactiviteiten bij DUS!

DUS…. probeer jij het uit?

Ben jij klaar voor creatieve bijeenkomsten en innovatieve uitkomsten? Probeer dan het work hard, play hard concept van DUS! Jij richt je op de meeting en wij doen de rest. That’s how we get sh*t done. Tot snel bij DUS!


Kom je er niet uit?

Wij staan voor je klaar

Bel met Marrit