Work hard, play hard

zakelijke
speelplaats

Work hard, play hard! Wij geloven dat werken en spelen de allerbeste combinatie is om vrij te denken en alles uit je team te halen. We noemen onszelf niet voor niets een Work & Playground. Kom je het ook eens proberen?

Het weer verandert en DUS verandert mee! 

Zin om hard te knallen met je team? Dat werkt het best in een creatieve ruimte die inspireert, verbindt en nieuwe inzichten geeft. Daarom verandert het Speelkwartier met de seizoenen mee. Van een hartverwarmende winter tot aan een zinderende zomer: je vindt altijd een concept dat past bij het seizoen.

Spelen tussen de bedrijven door

Naast ruimte voor vergaderingen, hebben we ook genoeg ruimte om lol te hebben. Op ons terrein hangen schommels en hangmatten en hebben we elke dag een speelkwartier, waarin je een potje basketbalt of je laat verrassen door een van onze creatieve activiteiten. Eventjes los gaan, voordat je weer aan de slag gaat.

lekker eten

Goed eten is brandstof voor je brein

Op zo’n intensieve dag zorgt goed eten voor de allerbeste energie. Laat je bammetjes met kaas maar thuis, wij verrassen je met bijzonder lekker eten. We nemen graag de vrijheid in onze catering, maar serveren vaak lekkers als dimsum, yakitori en empanadas. En natuurlijk kan de borrelhap na afloop ook niet ontbreken.

Meeting spaces

DUS is een plek waar je de immense schepen op het Amsterdam Rijnkanaal bijna kunt aanraken. Een plek waar je vergadert op schommels. Een plek waar je brainstormt in een hangmat, je ideeën op grote, kartonnen tafels schrijft en samen met je team groter leert denken dan een flipovervel. Mét een eigen ruimte om je plannen meteen concreet te maken.