Vergaderen met je voeten in het zand

Zinderende Zomerkade

Een werkdag die voelt als vakantie? Bij DUS kan het! Onze work- en playground wordt van april t/m oktober omgetoverd tot zomerse hotspot voor bedrijven. Een plek aan het water die jullie alle ruimte biedt voor inspiratie, verbinding en ontspanning. 

Volledig ontzorgd

Binnen en buiten

Unieke locatie
aan het water

Blijvende herinnering

Ontmoeten & ont-moeten

Organiseer je deze zomer een zakelijke bijeenkomst? Eentje die het liefst ook nog onvergetelijk is? Dan is DUS de ideale locatie om creativiteit en beleving aan je workshop, vergadering of presentatie toe te voegen. Na het ontdekken van onze meeting spaces loop je naar de Zinderende Zomerkade. Plof neer op een kleurrijke zitzak, schop je schoenen uit, raak de schepen op het Amsterdam-Rijnkanaal bijna aan, daag je collega’s uit voor een potje beachvolleybal of pingpong, voel het zand tussen je tenen en geniet samen met relaties van het lekkerste fingerfood van de Braai. Aan de kade vind je alle ruimte om te ontmoeten en ont-moeten. Zo begin je de volgende sessie weer met een fris hoofd.

Stel jouw dag samen

Meeting spaces

Of je nou kleine of grootse plannen hebt, bij DUS hebben we ruimtes voor groepen van 50 tot 200 personen. Kies uit onze 22 spaces jouw ideale ruimte om de meeting tot zijn recht te laten komen. Voor de optimale beleving wissel je inhoudelijke sessies af met Zinderende Zomerkade. 

Work hard, play harder

Na afloop van een meeting of tussen je programma door is er behoefte aan een frisse neus, gedachten verzetten en een goede maaltijd. Zinderende Zomerkade biedt alles wat jullie nodig hebben. Van ‘DIY-cocktailbar’, kampvuren bouwen, stormbanen trotseren tot aan wereldse smaken proeven bij verschillende foodstands. 

“DUS is echt een verborgen parel! Aan de rand van Utrecht vind je ineens een oase van rust: de creatieve speelplaats voor serieuze meetings.”

Ervaar ZINDERENDE ZOMERKADE zelf

Let’s play!

Ben jij team ‘luieren-in-een-hangmat’ of ‘smashen-maar’? Wat je voorkeur ook heeft: er zijn genoeg activiteiten voor iedereen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kampvuur bouwen, flink smashen op het beachvolleybalveld, een ‘ouderwets’ watergevecht of mega Jenga? Speelplezier genoeg aan de kade! 

lekker eten

Fingerfood

Bij DUS kleuren we graag buiten de lijntjes, ook met onze catering. Na het inhoudelijke programma verandert de kade in een groot foodfestival. Kies je favoriete Marokkaanse salade, geroosterde groenten en zomerse salades vanaf de healthy fietskar. Kijk toe hoe de chef op een grote smoker jouw loaded potatoes en zomerse zalm bereid, bestel een Thaise vegan curry bij een foodtruck of pak een drankje uit de kruiwagen met ijs. Gasten lopen over de werf en stellen hun favoriete gerechten samen. 

ZINDERENDE ZOMERKADE RESERVEREN

Ready to get sh*t done? Start direct met het plannen van jouw perfecte zomerdag. Of je nou op zoek bent naar een ruimte voor een kick-off, workshop of vergadering: er is altijd een meeting space die bij je past. 

Stel jouw dag samen

Geheel ontzorgd

Met stoere en karakteristieke ruimtes als basis zoek jij samen met een ervaren team naar de succesformule voor jouw impactvolle evenement. Met meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring weten onze professionals precies wat je nodig hebt voor het concept, de voorbereiding, productie en uitvoer van het evenement. Verwacht betrouwbaar en no-nonsense advies en een onvergetelijk bedrijfsfeest als resultaat.

Unieke ruimtes en sfeer

Of je nou kleine of grootse plannen hebt, bij DUS hebben we ruimtes voor groepen van 50 tot 200 personen. Van livestream tot examinering naar scrumsessie of teammeeting: kies jouw ideale ruimte en boost de energie. Gelegen aan het Amsterdam-Rijnkanaal is onze hele locatie out of the ordinary. Op onze Work & Playground heb je alle ruimte om doelen te behalen. Welke space past bij jou?

Creatieve catering

De mix van de creativiteit en duurzaamheid proef je terug in de catering. Bij DUS doen we het graag net een beetje anders. Lokale sapjes, rietjes van karton, bier van de meest duurzame brouwerij Gulpener en zo gaat de lijst nog wel even door. Kom jij ook proeven op onze meeting playground?

Tell me more

Bedankt
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Er is iets mis gegaan...