ONTMOETEN met je voeten in het zand

Zinderende Zomerkade

Een werkdag die voelt als vakantie? Bij DUS kan het! Onze work- en playground wordt van april t/m oktober omgetoverd tot zomerse hotspot voor bedrijven. Een plek aan het water die jullie alle ruimte biedt voor inspiratie, verbinding en ontspanning. 

Volledig ontzorgd

Binnen en buiten

Unieke locatie
aan het water

Blijvende herinnering

Ontmoeten & ont-moeten

Organiseer jij deze zomer een evenement? Het liefst eentje die onvergetelijk is? Dan is DUS de ideale locatie om creativiteit en beleving aan je workshop, meeting of bedrijfsfeest toe te voegen. Plof neer op een kleurrijke zitzak van de Zinderende Zomerkade, schop je schoenen uit en raak de schepen op het Amsterdam-Rijnkanaal bijna aan. Daag je collega’s uit voor een potje beachvolleybal of pingpong, voel het zand tussen je tenen en geniet samen met je netwerk van een uniek en creatief menu. Aan de kade vind je alle ruimte om te ontmoeten en ont-moeten.

Stel jouw dag samen

ONZE RUIMTES

Of je nu kleine of grootse plannen hebt, bij DUS hebben we ruimtes voor groepen van 50 tot 200 personen. Kies uit onze 22 ruimtes jouw ideale ruimte om de meeting tot zijn recht te laten komen. Wil je de optimale beleving? Wissel je inhoudelijke sessies af met Zinderende Zomerkade.

Ruimte in je hoofd

Behoefte aan een frisse neus, je gedachten verzetten en een goede maaltijd? Zinderende Zomerkade biedt alles wat je nodig hebt. Van ‘DIY-cocktailbar’ en stormbanen trotseren tot aan wereldse smaken proeven bij onze creatieve foodstands.

“DUS is echt een verborgen parel! Aan de rand van Utrecht vind je ineens een oase van rust: de creatieve speelplaats voor serieuze meetings.”

Ervaar ZINDERENDE ZOMERKADE zelf

Let’s play!

Ben jij team ‘luieren-in-een-hangmat’ of ‘smashen-maar’? Wat je voorkeur ook heeft: er zijn genoeg activiteiten voor iedereen. Wat dacht je bijvoorbeeld van flink smashen op het beachvolleybalveld, een ‘ouderwets’ watergevecht of mega Jenga? Er is altijd ruimte voor plezier aan de kade! 

lekker eten en drinken

Catering

Bij DUS kleuren we graag buiten de lijntjes, ook met onze catering. Wij brengen buiten naar binnen. Al onze cateringsconcepten zijn geïnspireerd op onze omgeving. Van het kalme, ontspannen water in het groen tot het industriële erfgoed van de werf. Geniet van lekkere, vertrouwde ingrediënten op een unieke en creatieve wijze gepresenteerd. En of je nu vegetariër, zoetekauw of liefhebber van hartig eten bent: wij hebben voor elk wat wils.

Benieuwd naar welke concepten bij jouw evenement passen? Neem contact op via onderstaande button!

Neem contact op

Kom je er niet uit?

Wij staan voor je klaar

Bel met Marrit

ZINDERENDE ZOMERKADE RESERVEREN

Start direct met het plannen van jouw perfecte zomerdag. Of je nou op zoek bent naar een ruimte voor een kick-off, workshop of grandioos bedrijfsfeest: samen creëren we ruimte voor jouw plannen. 

Stel jouw dag samen

Geheel ontzorgd

Met stoere en karakteristieke ruimtes als basis zoek jij samen met een ervaren team naar de succesformule voor jouw impactvolle evenement. Met meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring weten onze professionals precies wat je nodig hebt voor het concept, de voorbereiding, productie en uitvoer van het evenement. Verwacht betrouwbaar en no-nonsense advies en een onvergetelijk evenement als resultaat.

Unieke ruimtes en sfeer

Of je nou kleine of grootse plannen hebt, bij DUS hebben we ruimtes voor groepen van 50 tot 200 personen. Van meeting tot bedrijfsfeest naar corporate festival of kick-off: kies jouw ideale ruimte en creëer de energie. Gelegen aan het Amsterdam-Rijnkanaal is onze hele locatie buitengewoon. Op onze Work & Playground heb je alle ruimte om doelen te behalen. Welke space past bij jou?

Creatieve catering

Bij DUS doen we dat allemaal nét even anders. En die creativiteit, die proef én zie je terug in onze catering. Van granolabars gepresenteerd in een Jengatoren tot curry uit een riksja en van klassieke bitterballen tot nieuwerwets koekhappen. Kom jij ook proeven op ons speelkwartier?

Tell me more

Bedankt
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Er is iets mis gegaan...