Power-ups: 6 energizers voor jouw meeting

Heb jij ook wel eens last van een inkakker na een lange meeting? Dan kan jij een power-up gebruiken! Bij DUS hebben we energizers met een creatieve twist. Heb je behoefte aan beweging of juist aan nieuwe inspiratie? Wij hebben zes power-ups waar jij van oplaadt!

Waarom een power-up?

Je hebt het vast wel eens gemerkt. Meeting, na meeting, na meeting: dat werkt niet. Je concentratie zwakt af en de inspiratie houdt een keer op. Tijd voor een power-up! Door korte energizers in je dag te plannen, verhoog je de aandacht, concentratie en motivatie. Niet alleen jij, maar ook je collega’s kunnen actiever en meer betrokken deelnemen tijdens de meetings. Zo zijn jullie ready to get sh*t done!

1. Chainreaction.nl

A team that plays together, stays together! Teambuilding is belangrijk om een positief en hecht team te bouwen. Daarom slaan wij twee vliegen in één klap: nieuwe energie krijgen en een hecht team bouwen. Dit doen we door de power-up: chainreaction. Bij deze power-up draait het om fun en samenwerken. De groep wordt opgedeeld in verschillende teams. Ieder team werkt aan een eigen stuk. Maar let op: houd het grotere geheel in de gaten. Uiteindelijk ontstaat er één grote kettingreactie. Dus steek de handen maar uit de mouwen en begin met bouwen!


2. Haka

Krijg jij ook energie van muziek, dans en ritme? Dan sluit de Haka goed aan! De Haka is een Nieuw-Zeelandse ceremoniële dans. We kennen de dans onder andere van rugbyspelers die de dans uitvoeren om hun tegenstanders even goed bang te maken. De meest bekende Haka’s zijn een traditionele dans om toeristen te verwelkomen, tegenstanders te imponeren en festiviteiten te vieren. Met deze energizer krijgt jouw team weer de kracht en de energie om aan het werk te gaan. In het Speelkwartier heb je alle ruimte om je uit te leven met een goede Haka. Doe je mee?

3. Boomwhackers 

Krijg jij ook energie van muziek? Kies dan voor deze energizer! Samen met je collega’s ga je door middel van een boomwhacker muziek maken. Een boomwhacker is een modern percussie-instrument. Het zijn holle buizen die harmonisch gestemd zijn. Door de boomwhacker tegen je lichaam of tegen een ander voorwerp te slaan, maakt deze geluid. Samen met jouw collega’s gaan jullie de uitdaging aan om samen muziek te maken. Dit vraagt precisie, ritme en goede samenwerking. Na deze energizer kan jij weer energiek en creatief aan de slag. Let’s make some noise.. uhh music!


4. Escape room

Zijn jouw hersenen toe aan een echte hersenkraker en kick jij op gesmeerd teamwork? Ga dan de uitdaging aan in de escape room van The Box Company! Dit is de perfecte teambuildingactiviteit om je collega's beter te leren kennen, samen te werken en alle zintuigen op scherp te zetten. In deze bloedstollende race tegen de klok is het belangrijk om zo snel mogelijk te ontsnappen. Elke seconde telt. Dus zijn jullie klaar voor de start? Let’s go!

5. Lachworkshop

Lachen werkt ontspannend, geeft energie en zorgt dat je positiever denkt. Dus ben jij toe aan een lachkick? Tijdens deze lachworkshop wordt het lachen, gieren en brullen. Door deze ontspannen sfeer, kunnen jullie na de workshop weer met een positieve blik aan de slag. Je weet wat ze zeggen: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd! 

 

6. Stoelyoga

Wist je dat 25% van de Nederlanders 8,5 uur per dag zitten? Door urenlang te zitten, ontstaan er nek-, rug- en schouderklachten. Daarom bieden wij stoelyoga aan! In deze energizer gaan we verschillende bewegingsvormen uitvoeren op een stoel. Deze oefeningen zijn laagdrempelig, dus iedereen kan meedoen. Heb jij behoefte aan ontspanning, rust en jezelf ‘los maken’? Dan is deze energizer geschikt voor jou. Zo kom jij weer helemaal zen de meeting in!

Kom je er niet uit?

Wij staan voor je klaar

Bel met Marrit