Ruimte om vrij te denken

Creativiteit komt niet gemakkelijk los op alledaags terrein en de dagelijkse sleur. Verandering van ruimte geeft een boost aan creatieve energie. Komt er een spannend project aan of wil je een geweldig nieuw idee uitwerken? Op onze Work & Playground heb je alle ruimte om vrij na te denken. Welke meeting space past bij jou?

reserveer nu

Wij zetten alles voor je klaar

Of je nou kleine of grote plannen hebt, bij DUS hebben we ruimtes voor groepen tot en met 200 mensen. Als jij je wensen aan ons doorgeeft, zorgen wij dat het juiste aantal stoelen in de gewenste opstelling voor je klaarstaat. Een creatieve brainstorm vraagt namelijk om een andere opstelling dan een zakelijk congres. Kies hier alvast je favoriete meeting space en opstelling:

Plattegrond

Om een beter idee te krijgen van de indeling van De Utrechtse Stadsvrijheid, kun je hier een kijkje nemen op de plattegrond. Zo zie je welke meeting spaces je huurt en welke je eventueel kunt combineren om dicht bij elkaar te zitten.

plattegrond

Het Speelkwartier

Work hard, play hard! Tussen de bedrijven door speel je een potje basketbal, voetbal of laat je je verrassen door een van onze creatieve activiteiten. Eventjes weer losgaan en kind zijn, voordat je weer aan de slag gaat.