Get sh*t done

Creatieve meeting spaces

Stel ambitieuze doelen, maak wilde plannen en bedenk baanbrekende ideeën samen met je team. Er is genoeg ruimte om los te gaan in één of meer van onze inspirerende vergaderruimtes.
Ruimte om vrij te denken

Creativiteit komt niet gemakkelijk los op alledaags terrein en de dagelijkse sleur. Verandering van ruimte geeft een boost aan creatieve energie. Komt er een spannend project aan of wil je een geweldig nieuw idee uitwerken? Op onze Work & Playground heb je alle ruimte om vrij na te denken. Welke meeting space past bij jou?

Het Speelkwartier

Work hard, play hard! Tussen de bedrijven door speel je een potje basketbal, voetbal of laat je je verrassen door een van onze creatieve activiteiten. Eventjes weer losgaan en kind zijn, voordat je weer aan de slag gaat.

Wij zetten alles voor je klaar

“Of je nou kleine of grote plannen hebt, bij DUS hebben we ruimtes voor groepen tot en met 200 mensen.” Ook in de 1.5-meter-samenleving zorgen we dat je alle ruimte krijgt om vrij te denken. Ben je benieuwd hoe 1.5-meter-evenementen en de vernieuwde capaciteit per ruimte er bij ons uit ziet? Hier lees je meer.

Als jij je wensen aan ons doorgeeft, zorgen wij dat het juiste aantal stoelen in de gewenste opstelling voor je klaarstaat. Een creatieve brainstorm vraagt namelijk om een andere opstelling dan een zakelijk congres. Kies hier alvast je favoriete meeting space en opstelling. Voor meer informatie over de huidige capaciteit binnen de 1.5-meter-evenementen, informeren wij jou graag per mail of telefoon.