ONTMOETEN in winterse sferen

Winter Wonder Werf

Deze winter hoef je niet ver te vliegen om je batterij op te laden. DUS is namelijk omgetoverd tot warme en knusse plek waar je samenkomt met collega’s om te vieren, te creëren en te verbinden.

Volledig ontzorgd

Binnen en buiten

Unieke locatie
aan het water

Blijvende herinnering

SAMENKOMEN, SAMENZIJN

Het regent pijpenstelen, de wind is guur en nét als jij bij ons binnenstapt, begint het te rommelen in de lucht: het ideale weer voor een winterwarme samenkomst. De sfeerverlichting danst je speels tegemoet en je wordt overweldigd door de geur van verse broodjes. Een uniek aanbod aan smaken presenteert zich op de sfeervolle foodmarket. Van gerechten met kruidige specerijen tot versgebakken lekkernijen: er is voor elk wat wils. Winter Wonder Werf is dé plek waar collega’s samenkomen om iets te vieren, te verbinden en onvergetelijke herinneringen te creëren. Samenkomen, samenzijn.

Stel jouw dag samen

MEETINGSPACES

Uniek ontmoeten doe je bij DUS. Of je nou kleine of grootse plannen hebt, bij DUS hebben we ruimtes voor groepen van 50 tot 200 personen. Kies uit onze 22 spaces jouw ideale ruimte om je meeting tot zijn recht te laten komen. Wil je creativiteit toevoegen, dan heb je hiervoor volop ruimte op onze Work & Playground. 

DUS: Meer ruimte voor creativiteit

Na afloop van een meeting of tussen je programma door is de  behoefte aan een frisse neus, een goede maaltijd en een onderonsje met collega’s groot. Ons winterconcept; Winter Wonder Werf biedt hiertoe alle ruimte met de braai die aan staat, een 'Do it your self chocolate bar' en een potje houthakken met je collega. 

Kom je er niet uit?

Wij staan voor je klaar

Bel met Marrit

“De collega’s kwamen door alle activiteiten makkelijker in contact, waardoor de meetings ook beter verliepen.”

Ervaar Winter Wonder werf zelf

Work hard, play harder

In de basis staan wij voor ‘Work hard, Play hard’, dus ook in de winter laten we je niet stilzitten. Iedere dag kan je vergaderen op het kantoor maar voor echte inspiratie kom je naar DUS. Beleef een dag met je team zoals je die nooit eerder hebt gehad. Boek je een of meerdere ruimtes bij ons, dan boek je eveneens een ervaring. DUS is de ideale locatie om creativiteit en beleving aan je samenkomst toe te voegen. Schud elkaar wakker uit de winterslaap en maak weer een frisse start met je team: een fris hoofd geeft meer ruimte voor creativiteit! Daag je collega’s uit voor een potje curling en geniet van gerechtjes uit de wereldse keukens in de Foodmarket. Een warme manier van samenkomen en ongedwongen bijkletsen met je collega’s.

lekker eten

Vurig voedsel

De mogelijkheden zijn eindeloos: we denken graag mee hoe jouw team in een warme en gezellige sfeer bijeen kan komen. Ga voor een betoverende borrel of laat je verrassen door al het moois wat het seizoen te bieden heeft met de overheerlijke ontbijt- en lunchgerechten die worden geserveerd op de Foodmarket van Winter Wonder Werf. Ook diner is mogelijk. Eet je graag vlees of ben je juist vegetariër? Zelfs voor vegans hebben we vele opties. Warm binnen op met een glaasje verse glühwein of stel je eigen chocolademelk samen aan de ‘Do It Yourself Chocolate Bar’. Geniet van een pan Beef Bourguignon, romige camembert op een broodje of warme kokos-kerriesoep. En laat je collega’s zich verbazen over de pimp-je-eigen-potato of de gerookte zalm op de smoker.

Bekijk het hele menu hier

WINTER WONDER WERF RESERVEREN

Start direct met het plannen van jouw winterse beleving bij Winter Wonder Werf. Of je nou op zoek bent naar een ruimte voor een kick-off, het presenteren van de jaarcijfers of winterwarme samenkomst: er is altijd een optie die past bij jouw teamdag.

Stel jouw dag samen

Geheel ontzorgd

Met meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring en karakteristieke ruimtes als basis, weten onze professionals precies wat je nodig hebt voor het uitwerken van je concept, de voorbereiding en uitvoering van jouw bijeenkomst. Wij helpen je graag om jou en je collega’s een winterwarme herinnering mee te geven.

Unieke ruimtes en sfeer

Of je nou kleine of grootse plannen hebt, bij DUS kun je altijd terecht. Gelegen aan het Amsterdam-Rijnkanaal is onze hele locatie out of the ordinary. En in de winter? Dan toveren we de locatie om tot sfeervolle Foodmarket, waar jij in de warmte geniet van het uitzicht op het serene water buiten.

Creatieve catering

De mix van de creativiteit en duurzaamheid proef je terug in de catering. Bij DUS doen we het graag net een beetje anders. Lokale sapjes, rietjes van karton, bier van de meest duurzame brouwerij Gulpener en zo gaat de lijst nog wel even door. Kom jij ook proeven op onze meeting playground?

Tell me more

Bedankt
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Er is iets mis gegaan...