Vergaderen in winterse sferen

Winter Wonder Werf

Deze winter hoef je niet ver te vliegen om op te laden. De werf van onze vergaderlocatie is namelijk omgetoverd tot energieke en knusse plek waar je samenkomt met collega’s om te leren, creëren en te verbinden.

Volledig ontzorgd

Binnen en buiten

Unieke locatie
aan het water

Blijvende herinnering

Van binnen naar buitenzinnig

DUS: de ideale locatie om creativiteit en beleving aan je vergadering toe te voegen. Warm je tussen sessies door op aan glühwein, voer een goed gesprek rond het kampvuur of daag je collega’s uit met een potje curling. Zo begin je de volgende sessie of workshop weer met een fris hoofd. En een fris hoofd staat gelijk aan meer ruimte voor creativiteit. Wil je echt uitpakken? Breid je dag bij DUS uit met vuurlopen, hout hakken of een live cooking buffet.

Stel jouw dag samen

MEETINGSPACES

Uniek vergaderen doe je bij DUS. Of je nou kleine of grootse plannen hebt, bij DUS hebben we ruimtes voor groepen tot 300 personen. Kies uit onze 26 spaces jouw ideale ruimte om je meeting tot zijn recht te laten komen. Wil je creativiteit toevoegen, dan heb je hiervoor volop ruimte op onze Work & Playground. 

DUS: Meer ruimte voor creativiteit

Na afloop van een meeting of tussen je programma door is de  behoefte aan een frisse neus, een goede maaltijd en een onderonsje met collega’s groot. Ons winterconcept; Winter Wonder Werf biedt hiertoe alle ruimte met de braai die aan staat, een 'Do it your self chocolate bar' en een potje houthakken met je collega. 

“De collega’s kwamen door alle activiteiten makkelijker in contact, waardoor de meetings ook beter verliepen.”

Ervaar Winter Wonder werf zelf

Work hard, play harder

In de basis staan wij voor ‘Work hard, Play hard’, dus ook in de winter laten we je niet stilzitten. Iedere dag kan je vergaderen op het kantoor maar voor echte inspiratie kom je naar DUS. Beleef een dag met je team zoals je die nooit eerder hebt gehad. Boek je een of meerdere ruimtes bij ons, dan boek je eveneens een ervaring. Wij geloven dat werken met je handen creativiteit voedt en je een voldaan gevoel geeft. Dat je alleen en samen trots bent op wat je maakt. Zowel in als naast de inhoudelijke delen van de dag. Enkele voorbeelden van de creatieve buiten activiteiten zijn houthakken, houtsnijden, Storytelling bij het kampvuur, DIY Terrarium en vuur bouwen. Stap uit je comfort zone en laat je zintuigen prikkelen door ambachtslieden die hun passie met jouw team delen.

lekker eten

Vurig voedsel

Laat je verrassen door al het moois wat het seizoen te bieden heeft met de overheerlijke gerechten die worden geserveerd op de Winter Wonder Werf. Denk hierbij aan een warm ontvangst met spiced pumpkin soep en gerechten zoals een hele gerookte zalm van de braai met sinaasappel en gember, vlees op stok en een culinaire vega hutspot. Met als klap de vuurpijl kippendij stoofpot met La Chouffe die vanaf het kampvuur wordt geserveerd. 

Bekijk het hele menu hier

WINTER WONDER WERF RESERVEREN

Ready to get sh*t done? Start direct met het plannen van jouw winterse beleving bij Winter Wonder Werf. Of je nou op zoek bent naar een ruimte voor een kick-off, workshop of vergadering: er is altijd een meeting space die bij je past.

Stel jouw dag samen

Geheel ontzorgd

Met stoere en karakteristieke ruimtes als basis zoek jij samen met een ervaren team naar de succesformule voor jouw impactvolle evenement. Met meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring weten onze professionals precies wat je nodig hebt voor het concept, de voorbereiding, productie en uitvoer van het evenement. Verwacht betrouwbaar en no-nonsense advies en een onvergetelijk bedrijfsfeest als resultaat.

Unieke ruimtes en sfeer

Of je nou kleine of grootse plannen hebt, bij DUS hebben we ruimtes voor groepen tot 200 personen. Van livestream tot examinering naar scrumsessie of teammeeting: kies jouw ideale ruimte en boost de energie. Gelegen aan het Amsterdam-Rijnkanaal is onze hele locatie out of the ordinary. Op onze Work & Playground heb je alle ruimte om doelen te behalen. Welke space past bij jou?

Creatieve catering

De mix van de creativiteit en duurzaamheid proef je terug in de catering. Bij DUS doen we het graag net een beetje anders. Lokale sapjes, rietjes van karton, bier van de meest duurzame brouwerij Gulpener en zo gaat de lijst nog wel even door. Kom jij ook proeven op onze meeting playground?

Tell me more

Bedankt
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Er is iets mis gegaan...