5 Spaces van DUS

Stel ambitieuze doelen, verzorg kick-ass presentaties en bedenk baanbrekende ideeën in één van onze spaces. Op onze Work & Playground vind je alle ruimte om doelen te behalen. Bij DUS hebben we ruimtes voor groepen tot 200 personen. Kies jouw ideale ruimte en behaal doelen. Welke space past bij jou?


1. Meeting space 

Let’s meet! Of je nou kleine of grootse plannen hebt: er is altijd een meeting space voor jou. Trek je gasten uit hun dagelijkse omgeving en nodig ze uit op de Work- en Playground. Als eigenwijze broertje van evenementenlocatie DeFabrique hebben we alle ervaring, kennis en inspiratie in huis om samen met jou het perfecte evenement of een betekenisvolle vergadering neer te zetten. Bekijk de meeting spaces.  

5 spaces DUS
Meeting space 14


2. Online space

Let’s get digital! Online je boodschap overbrengen richting een doelgroep kan bij DUS. De online space is geschikt voor filmopnames, livestreams of een hybride evenement. Met de intieme huiskamersetting maak je jouw opname of evenement net even ‘anders dan anders’ en comfortabel om naar te kijken. Er zijn altijd een geluids- en videotechnicus aanwezig om je te ontzorgen, je hoeft alleen nog maar de presentatie te starten. Bekijk onze online space. 10 - 16 personen. 

5 spaces DUS
Online space 11


3. Private space 

Een flexplek in Utrecht waar je een dag flink kan knallen? We’ve got you covered! Wij beschikken over 7 private spaces waar jij in alle rust, fully focused aan het werk kan gaan. De perfecte locatie om sollicitanten te ontvangen, opdrachtgevers te ontmoeten, een idee te pitchen, in een klein groepje samen te komen of gewoon zelf keihard te vlammen. Bekijk de private spaces. 1 - 4 personen. 

5 spaces DUS
Private space 16


4. Learning space

Organiseer een workshop, training of examinering aan de rand van Utrecht. DUS is centraal gelegen en daardoor makkelijk bereikbaar vanuit alle hoeken van het land. Of je nou een kleine groep studenten moet examineren of een training wil geven aan 100 man: er is altijd een learning space voor jou. De ruimtes hebben genoeg privacy en zijn inspirerend. 

5 spaces DUS
Learning space 23


5. Creative space

Creativiteit komt niet gemakkelijk los op alledaags terrein en in de dagelijkse sleur. Verander van ruimte en boost de creatieve energie. Ben je op zoek naar een locatie voor je brainstorm of scrumsessie in Utrecht? Op de Work- en Playground van DUS vind je alle ruimte om vrij te denken. Ontdek de creative space die bij jou past.

5 spaces DUS
Creative space 1


Kom je er niet uit?

Wij staan voor je klaar

Bel met Marrit