Bezoekers
informatie

Handig om te weten voor jou als bezoeker

Route & Parkeren

Met een locatie in midden-Nederland is DUS een centrale en goed bereikbare plek voor velen. En als je met de auto komt, kun je deze gemakkelijk en gratis voor de deur parkeren. Er kunnen wel 250 auto’s staan op onze aangelegen parkeerplaats.

plan je route
Liever met het openbaar vervoer?

De snelste route naar DUS is via Utrecht Centraal. Op het busplatform pak je bus 3 richting Zuilen. Je stapt uit bij halte Utrecht, Muyskenweg.

plan je route

Na het uitstappen, loop je verder op de Amsterdamsestraatweg in noordwestelijke richting tot aan het eerste kruispunt (100m). Daarna sla je in zuidwestelijke richting linksaf de Muyskenweg in.

Loop de gehele weg uit tot je onderaan de brug staat (300m). Hier kan je met de trap naar boven. Na ongeveer 600m ben je de brug over en ben je bij De Utrechtse Stadsvrijheid.

bekijk de looproute
Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Heb je een elektrische auto? Dan is het mogelijk om deze op te laden via één van de 2 laadpunten op ons parkeerterrein. Je vindt deze aan de zijkant van het gebouw.

Waar kan ik mijn fiets parkeren?

Ook aan de pedaaltrappers hebben we gedacht. Bij de ingang staan fietsenrekken waar je je fiets kunt parkeren. Ze staan goed in het zicht maar zet hem wel op slot!

Gevonden voorwerpen

Het kan natuurlijk gebeuren dat je na een intensieve dag iets vergeten bent. Laat het ons weten via info@dusutrecht.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk weer bij je terug komt.

Overnachten

Blijf je meerdere dagen bij ons of heb je geen zin in files tijdens de spits, dan zijn er in Utrecht veel mogelijkheden om te overnachten. Er zijn twee hotels bij ons de buurt die wij kunnen aanraden: Van der Valk Hotel Breukelen en Carlton President Utrecht

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Bij DUS is alles op de begane grond en vind je dus geen trappen, hoge drempels en andere obstakels. Wij zijn dus super toegankelijk per rolstoel en/of scootmobiel. Kom je met de auto? Dan kun je vooraan parkeren op de speciale plekken.

Allergie en dieetwensen

Heb je een allergie of bepaalde dieetwensen? Geef het tijdig bij de organisator aan en wij zorgen voor een smakelijk alternatief.