Waarom veranderen van werkomgeving goed is

Inspiratie voor nieuwe concepten of ideeën valt niet altijd uit de lucht en soms kan dit erg lastig zijn. Heb jij de afgelopen tijd thuis gewerkt of heb je kantoor juist iets te vaak gezien? Allebei is het niet bevorderlijk voor het ontwikkelen van nieuwe inspiratie. Lees verder en ontdek waarom veranderen van werkomgeving goed is!


Nieuwe omgeving, nieuwe prikkels

Als je merkt dat jij en/of je team vastlopen op creativiteit, kan veranderen van omgeving een boost geven! Een nieuwe ervaring en ruimte laten ideeën opkomen, waar je eerst nooit aan had gedacht. Daarnaast wordt het teamgevoel versterkt. Een positieve werksfeer doet wonderen! Benieuwd naar hoe DUS hierbij kan ondersteunen? Lees dan vooral verder.

Veranderen van werkomgeving
Meeting Space 1

Inspiratie opdoen

Hebben jouw collega’s wel eens gezegd: ga even een rondje lopen om je hoofd leeg te maken? Hiermee word je aangemoedigd om jezelf in een andere omgeving te laten ontspannen en inspireren. Door uit de alledaagse omgeving te komen waarin iets niet lukt, kun je in een andere omgeving met nieuwe prikkels, tot inzichten komen. Ons gedrag ontstaat in interactie met de omgeving, waardoor het zo belangrijk is om nieuwe omgevingen te leren kennen. Dit is dan ook de grootste inspiratiebron die jou en/of je team verder kan helpen! 

Onze meeting en private spaces

Bij DUS geloven wij in de kracht van work hard, play hard. Op onze work- en playground stimuleren wij een effectieve werkdag voor jou en je team. Vrij denken gaat een stuk makkelijker in een inspirerende omgeving. Bij DUS vind je genoeg ruimtes om te brainstormen, vergaderen en ontmoeten, met uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal. Om tussendoor te ontspannen kun je terecht in ons Speelkwartier. Meer weten over onze meeting en private spaces? Bekijk hier onze ruimtes.   

Speelkwartier


Kom je er niet uit?

Wij staan voor je klaar

Bel met Marrit