Verruil je kantoormuren voor een nieuwe meeting setting

Of je nu dagenlang thuis of op kantoor zit. Iedereen kent het gevoel ‘de muren komen op me af’. Je zit steeds in dezelfde omgeving en verliest je creativiteit. Dat kan anders! Een nieuwe omgeving geeft energie. Daarom hebben wij vier nieuwe settings omschreven voor jouw meeting! En wie weet, misschien is je volgende meeting niet op kantoor, maar bij DUS!

Beleving

Beleving is een belangrijk begrip binnen de meeting- en  evenementenbranche. Met elke bijeenkomst wil je indruk maken op je gasten. Nieuwe interactietechnieken, spetterende aankleding, inspirerende kennisformats of out-of-the-box catering: het liefst halen we alles uit de kast. Bij DUS innoveren we continu om te blijven verrassen. Het zal je niet ontgaan zijn dat ook de locatie invloed heeft op de beleving van je gast. De sfeer is namelijk belangrijk voor het gevoel wat je een gast of collega wil geven. Dus laten we snel kijken naar vier niet-traditionele meeting settings:

Setting één: hiken

Hiken tijdens je meeting, dat klinkt als een grap. Maar wist je dat dit vele voordelen kan opleveren? De Deense meeting designer Bo Krüger gaf aan dat één van de event trends het ‘walk-and-talk’- evenement is. Daarnaast toont een Stanford-onderzoek aan dat wanneer mensen lopen en praten dit de creativiteit en inspiratie vergroot. Dit kan leiden tot wel 60 procent aan nieuwe ideeën. Dus wat dacht je van een kennissessie of brainstorm in de natuur? Zo is er afwisseling tussen binnen en buiten én versterk je de uitwisseling van ideeën.

Setting twee: notes day

Bij DUS hebben we voor elke meeting een passende ruimte. Dus wat dacht je van niet alleen een andere omgeving, maar ook een andere meetingvorm? Pixar houdt bijvoorbeeld regelmatig een ‘Notes Day’. Deze dag staat in het teken van interne reflectie. In eerste instantie starten je collega’s in hun eigen, vertrouwde teams. Daarna worden medewerkers uit verschillende afdelingen gemixt in variërende workshops. Tijdens deze workshops wordt er nagedacht over de belangrijkste problemen en/of uitdagingen van het bedrijf. Dit verhoogt de energie en betrokkenheid van je collega’s. Met keuze uit 26 spaces, volle meeting kits en genoeg brainstormruimte op de kartonnen tafels, maak jij van deze dag een succes!

Setting drie: wijnen, wijnen, wijnen

We gaan niet naar een château in Frankrijk, maar we geven het meetingconcept wel een Frans tintje. Want stel je eens voor: jouw bijeenkomst op een wijngaard. Dat is toch tof?! Het is niet alleen verrassend, maar een andere omgeving helpt ook om nieuwe inzichten te krijgen en de creativiteit te bevorderen. Het mooie uitzicht, de unieke en ontspannen sfeer: ideaal voor een memorabele bijeenkomst! Zou je dit willen realiseren, maar zoek je het toch liever dichterbij? Dan hebben we bij DUS het alternatief. Met Meisjes van de Wijn, wordt er voor jouw gasten een wijnproeverij verzorgd. Ook aan deze wijnproeverij kunnen wij een Frans tintje geven. Met onze aankleding en het mooie uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal is het net alsof je aan het water zit in Frankrijk. Heerlijk genieten dus!

Setting vier: breng buiten naar binnen

Ook bij DUS kan je terecht voor een andere meeting setting. Wij vinden het namelijk belangrijk om buiten naar binnen te brengen. Deze verbinding zie je bijvoorbeeld terug in meeting space 1, 1A en 1B. Het zal je opvallen dat er een grastapijt ligt en er houtblokken en bomen staan. Daarnaast zijn er grote ramen met uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal. Een natuurlijke werkomgeving boost het welzijn, de creativiteit en de productiviteit van je collega’s. Dus ben je op zoek naar een niet-traditionele meeting setting? Dan ben je bij DUS aan het juiste adres!

Dus: ready to get inspired?

Komen de muren van het kantoor op je af, waardoor je een nieuwe omgeving kan gebruiken? Plan je bezoek bij DUS!

Kom je er niet uit?

Wij staan voor je klaar

Bel met Marrit