DEMKA kade: teambuilding- en vergaderhotspot in Utrecht

Ken je ons stadsstrand DEMKA kade al? Het stadsstrand aan het Amsterdam-Rijnkanaal is onderdeel van onze work- en playground. Hier vind je alle ruimte om te ontspannen, borrelen en spelen met collega's. Overdag is de kade exclusief beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten en 's avonds en in het weekend voor publiek.


Teambuilding

Op zoek naar een leuke teambuildingactiviteit? Met een reservering op het binnen- of buitenterras op dit ‘verborgen stadsstrand’ maak je gegarandeerd indruk op collega’s. Plof samen neer op een zitzak, schop de schoenen uit en geniet van een dag aan het water. Met een uitgebreide lunch-, borrel- en dinerkaart is DEMKA kade niet alleen de perfecte vrijmibo-spot, maar ook de plek om samen te smashen, schaken en schuiven. Huur een beachvolleybalveld, Jeu de Boulesbaan of pingpongtafel met je team en ontdek welke collega het sportiefst is. Alle andere spellen kun je als gast gratis gebruiken. Denk aan: basketbal, Kubb, schaken, Jenga of gewoon een ‘ouderwets’ hysterisch watergevecht. 

DUS DEMKA kade


Vergaderen

Vrij denken gaat een stuk makkelijker in een inspirerende omgeving. Bij De Utrechtse Stadsvrijheid vind je genoeg ruimtes om te brainstormen, vergaderen en ontmoeten. Accountmanager Iris: “Vanaf nu zorgt ook het stadsstrand weer voor nieuwe energie tijdens je bijeenkomst. We zijn er voor kleine groepen die groots willen denken. Zo kun je samen met een boost het najaar in!”

DUS DEMKA kade


Reserveren en contact

Wil je DEMKA kade exclusief afhuren voor een zakelijke bijeenkomst? Neem dan vrijblijvend contact op met info@dusutrecht.nl of 030 200 32 90. Het stadsstrand is voor iedereen toegankelijk van woensdag tot en met zondag. Het wordt aangeraden om vooraf te reserveren via: https://bit.ly/demkakade 

Kom je er niet uit?

Wij staan voor je klaar

Bel met Marrit