DUS Utrecht

ALLEEN NOG OPEN VOOR ZAKELIJK BEZOEK

Het zit d’r op! 👋

De afgelopen jaren hebben we maximaal kunnen ontspannen aan de DEMKA kade. Met een koud biertje in je hand je tegenstander inmaken met een potje ping pong en daarna genieten van de feelgood snacks: wat wil een mens nog meer. We hebben er als team van genoten om jullie te verwelkomen aan onze kade 😄. 

Helaas hebben we een nieuwtje: we blijven gesloten!🥲 Maar niet getreurd, je kan nog wel zakelijk genieten aan ons stadsstrand!  Als je een meeting of andere bijeenkomst plant bij DUS kan je tussendoor genieten van onze zakelijke speelplaats en stadsstrand. Work hard, play hard: dat is hoe wij het aanpakken!

Meer informatie?

Bekijk de zakelijke mogelijkheden

Let's play!

Zin in actie? Laat het kind in je los tijdens een potje tafeltennis, beachvolleybal, voetbal of basketbal. Hou je je drankjes liever binnen handbereik? Kies dan voor een potje Jenga of Zeeslag. Speelplezier genoeg aan de kade!

Reserveren

Eten en Drinken

Een dag aan het water is niet compleet zonder wat feelgood food. Voor lunch, borrel en diner ben je hier op de juiste plek. De Utrechtse speciaalbieren staan koud en de braai draait: het enige waar jij je zorgen over hoeft te maken is wat je gaat kiezen. Van karma Kebab tot cocktails en Indonesische kapsalon tot borrelplateaus : onze chefs staan voor je klaar.

Bekijk de menukaart

Zin in een gezellige zomer?

Kom team DEMKA kade versterken! Op ons stadsstrand voelt het niet alleen voor gasten, maar ook voor jou een beetje als vakantie.

Bekijk onze vacatures

Openingstijden

Wij zijn in winterslaap. Tot in 2023!

Veelgestelde vragen

Wat is jullie adres?

Ons adres is: Sophialaan 1. 3542 AR Utrecht

Kan ik bij jullie zwemmen?

Verkoeling genoeg bij DEMKA kade, maar helaas niet in het water van het Amsterdam-Rijnkanaal. Vanwege de scheepvaart kun je op deze plek niet zwemmen, voor je eigen veiligheid!

Moet ik reserveren?

Wil je zeker zijn van een plek op het terras? Maak dan hier je reservering. Reserveren op locatie kan ook, maar het kan zijn dat je dan even moet wachten op een tafel. Een reservering maak je voor een tijdvak van twee uur. Ben je 15 minuten na aanvangstijd niet aanwezig, dan vervalt je reservering.

Reserveren
Kan ik bij jullie parkeren?

Dat kan zeker! We hebben 200 gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Kan ik bij jullie binnen zitten?

Jazeker! Niks is zo veranderlijk als het weer, dus je kunt bij ons altijd naar binnen verkassen.

Kan ik bij jullie terecht voor diner?

Jazeker! Je kunt bij ons terecht voor drankjes, lunch, borrel & diner.

Bekijk de menukaart
Wat zijn de betaalmogelijkheden?

DEMKA kade is pin only.

Mag ik mijn hond meenemen?

Je trouwe viervoeter mag aangelijnd mee naar het stadsstrand. Zorg je dat je een poepzakje mee hebt? Bedankt!

Hoe zit het met de coronamaatregelen?

Wij volgen uiteraard de basisregels die vanuit de Overheid gelden in verband met COVID-19. Denk aan een gezondheidscheck bij binnenkomst en 1,5-meter afstand tussen tafeltjes. Heb je klachten? Blijf dan thuis en laat je testen. Samen houden we DEMKA kade veilig.