HET ZIT ER OP, het DEMKA seizoen is voorbij en we willen jullie allemaal bedanken voor de mooie zomer.
See you in 2021!


Of je nou wil ontmoeten of ont-moeten: DEMKA kade is de plek voor jou. Aan de rand van Utrecht vind je alle ruimte om met de voeten in het zand maximaal te genieten van elke zomeravond, je smaakpapillen te prikkelen, een potje Jeu de Boules te spelen met vrienden of gewoon even voor je uit te staren. Whatever floats your boat!

Of je deze zomer nou wil ontmoeten of ont-moeten: DEMKA kade is de plek voor jou. Aan de rand van Utrecht vind je alle ruimte om met de voeten in het zand maximaal te genieten van elke zomeravond, je smaakpapillen te prikkelen, een potje Jeu de Boules te spelen met vrienden of gewoon even voor je uit te staren. Whatever floats your boat!

Eten en Drinken

Een dag aan het water is niet compleet zonder wat feelgood food. De drankjes staan koud en de braai draait: het enige waar jij je zorgen over hoeft te maken is wat je gaat kiezen. Van huisgerookte zalm tot nachos en no-meat shoarma tot gemarineerde biefstuk: onze chefs staan voor je klaar.

Bekijk de menukaart

Let’s play!

Klaar voor wat actie? Laat het kind in je los tijdens een potje basketbal, Jeu de boules, voetbal of tafeltennis. Hou je je drankje liever binnen handbereik? Kies dan voor een potje Jenga of Zeeslag. Speelplezier genoeg!

Veelgestelde vragen

Wat is jullie adres?

Ons adres is: Sophialaan 1. 3542 AR Utrecht

Kan ik bij jullie zwemmen?

Verkoeling genoeg bij DEMKA kade, maar helaas niet in het water van het Amsterdam-Rijnkanaal. Vanwege de scheepvaart kun je op deze plek niet zwemmen, voor je eigen veiligheid!

Moet ik reserveren?

Reserveren is bij ons niet nodig. Je kunt gewoon lekker langskomen dan zorgen we dat jij een mooi plekje aan het water krijgt. Tot snel!
Kom je met meer dan 6 personen dan kun je reserveren via ons telefoonnummer 030 200 3290

Kan ik bij jullie parkeren?

Dat kan zeker! We hebben 200 gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Kan ik bij jullie binnen zitten?

Helaas is het bij ons niet mogelijk om binnen te zitten.

Kan ik bij jullie terecht voor diner?

Jazeker! Je kunt bij ons terecht voor drankjes, lunch, borrel & diner.

Bekijk de menukaart
Kan ik cash betalen?

Nee, helaas! Bij DEMKA kade kun je alleen pinnen.

Mag ik mijn hond meenemen?

Je trouwe viervoeter mag aangelijnd mee naar het stadsstrand. Zorg je dat je een poepzakje mee hebt? Bedankt!