DEMKA kade: het stadsstrand in Utrecht waar je kunt ontmoeten en ont-moeten

Ken je ons stadsstrand DEMKA kade al? Het stadsstrand aan het  Amsterdam-Rijnkanaal is onderdeel van onze work- en playground. Hier vind je alle ruimte om te ontspannen, borrelen en spelen met collega's. Doordeweeks is de kade exclusief beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten en in het weekend voor publiek.

Teambuilding

Op zoek naar een leuke teambuilding activiteit? Met een reservering op het binnen- of buitenterras op dit ‘verborgen stadsstrand’ maak je gegarandeerd indruk op collega’s. Plof samen neer op een zitzak, schop de schoenen uit en geniet van een dag aan het water. Met een uitgebreide lunch-, borrel- en dinerkaart is DEMKA kade niet alleen de perfecte vrijmibo-spot, maar ook de plek om samen te smashen, schaken en schuiven. Maak gebruik van een beach volleybalveld, Jeu de Boulesbaan of pingpongtafel met je team en ontdek welke collega het sportiefst is. Daarnaast hebben we nog veel meer spellen: basketbal, Kubb, schaken, Jenga of gewoon een ‘ouderwets’ hysterisch watergevecht. 

Vergaderen

Vrij denken gaat een stuk makkelijker in een inspirerende omgeving. Bij De Utrechtse Stadsvrijheid vind je genoeg ruimtes om te brainstormen, vergaderen en ontmoeten. Accountmanager Iris: “Vanaf nu zorgt ook het stadsstrand DEMKA kade weer voor nieuwe energie tijdens je bijeenkomst. We zijn er voor kleine groepen die groots willen denken. Zo kun je samen met een boost het najaar in!”

Reserveren en contact

Wil je DEMKA kade exclusief afhuren voor een zakelijke bijeenkomst? Neem dan vrijblijvend contact op met info@dusutrecht.nl of 030 200 32 90. Het stadsstrand is voor iedereen toegankelijk op zaterdag en zondag. Reserveer een tafel.  

Kom je er niet uit?

Wij staan voor je klaar

Bel met Marrit