Nieuw! Winter Wonder Werf: jouw meeting in winterse sferen

De dalende temperaturen en kortere dagen betekenen maar één ding: de winter is in aantocht! Wil jij ook deze winter het beste uit jezelf en het team halen? De winterdip als sneeuw voor de zon laten verdwijnen? DUS weet hoe! Ons Speelkwartier is namelijk omgetoverd tot Winter Wonder Werf. Dit is dé plek waar leren, creëren en verbinden centraal staan. Let’s work hard & play harder!

DUS: MEER RUIMTE VOOR CREATIVITEIT

Wist je dat een opgefrist hoofd gelijk staat aan meer ruimte voor creativiteit? Dat is waarom je bij DUS niet alleen een meeting space, maar een hele ervaring boekt. We vinden het belangrijk om een inspirerende omgeving te bieden. In onze meeting spaces staan kartonnen tafels om op te brainstormen en staat de meeting kit al klaar. Daarnaast bieden wij een sfeervolle buitenlocatie waar jij en je collega’s na een ochtend vergaderen een frisse neus halen, genieten van een goede maaltijd en alle ruimte hebben om te spelen.

VAN BINNEN NAAR BUITENZINNIG

Na een kick-ass meeting is het tijd om een frisse neus te halen op het Winter Wonder Werf. Of je nu een goed gesprek voert rond het kampvuur of in de verwarmde tenten een glaasje glühwein of deluxe chocolademelk zit te drinken: nieuwe ideeën gaan als een lopend vuurtje. Ondertussen loopt het water je in de mond, want het Winter Wonder Werf vult zich met de heerlijke geur van de braai en de stoofpot. Met nieuwe energie en een volle maag is het tijd voor actie! Daag je collega’s uit voor een groepsactiviteit en ga de strijd met elkaar aan. Mogen de beste winnen!

VERBINDING 

Door buiten de meetings om tijd met elkaar te besteden, ontstaat er verbinding tussen collega’s. Dit draagt bij aan een prettige werksfeer binnen het team. Daarom vinden we het bij DUS belangrijk om de interactie en verbinding te stimuleren. We hebben groepsactiviteiten als: houthakken, curling, een vuurtje bouwen en boogschieten. Zo kunnen jullie investeren in het contact met je collega’s én nieuwe energie opdoen voor de rest van de dag: win-win dus! 

DUS: READY TO GET SH*T DONE?!

Of je nu een meeting, training, festival of brainstorm wil organiseren, voor elk type evenement hebben wij geschikte spaces. Je kunt bij ons terecht voor groepen tot 300 personen. Dus ben jij klaar voor deze winterse beleving bij Winter Wonder Werf? Stel dan hier jouw dag samen!

Kom je er niet uit?

Wij staan voor je klaar

Bel met Marrit