Nieuw! Zinderende Zomerkade: dé zomerse vergaderhotspot voor bedrijven

Een werkdag die voelt als vakantie? Bij DUS kan het! Onze work- en playground wordt van april t/m oktober omgetoverd tot zomerse hotspot voor bedrijven. Een plek aan het water die jullie alle ruimte biedt voor inspiratie, verbinding en ontspanning. Welkom op Zinderende Zomerkade! 

VERGADEREN MET JE VOETEN IN HET ZAND

Wil je deze zomer hard knallen met je team? En zorgen dat iedereen vol energie en met frisse ideeën weer naar huis gaat? Dan is DUS de ideale locatie om creativiteit en beleving aan je workshop, vergadering of presentatie toe te voegen. Aan het einde van de dag of tussen je programma door is er behoefte aan een frisse neus, gedachten verzetten en een goede maaltijd. Zinderende Zomerkade biedt alles wat je nodig hebt. Van ‘DIY-cocktailbar’, kampvuren bouwen, stormbanen trotseren tot aan wereldse smaken proeven bij verschillende foodstands. 

ONTMOETEN & ONT-MOETEN

Na het ontdekken van onze meeting spaces loop je naar de Zinderende Zomerkade. Plof neer op een kleurrijke zitzak, schop je schoenen uit, raak de schepen op het Amsterdam-Rijnkanaal bijna aan, daag je collega’s uit voor een potje beachvolleybal of pingpong, voel het zand tussen je tenen en geniet samen met relaties van het lekkerste fingerfood van de Braai. Aan de kade vind je alle ruimte om te ontmoeten en ont-moeten. Zo begin je de volgende sessie weer met een fris hoofd. 

FINGERFOOD

Smaakt dit naar meer? Bij DUS kleuren we graag buiten de lijntjes, ook met onze catering. Na het inhoudelijke programma verandert de kade in een groot foodfestival. Kies je favoriete Marokkaanse salade, geroosterde groenten en zomerse salades vanaf de healthy fietskar. Kijk toe hoe de chef op een grote smoker jouw loaded potatoes en zomerse zalm bereid, bestel een Thaise vegan curry bij een foodtruck of pak een drankje uit de kruiwagen met ijs. Gasten lopen over de werf en stellen hun favoriete gerechten samen.

BUITEN & BINNEN

Niks zo veranderlijk als het weer! Gelukkig kun je bij regen of wind naar binnen verkassen. Ook hier is alles geheel in thema. Bij DUS schijnt altijd de zon! 

DUS: READY TO GET SH*T DONE?!

Of je nu een meeting, training, festival of brainstorm wil organiseren, voor elke bijeenkomst hebben wij geschikte spaces. Je kunt bij ons terecht voor groepen tot 300 personen. Dus ben jij klaar voor deze zomerse beleving? Stel dan hier jouw dag samen!

Kom je er niet uit?

Wij staan voor je klaar

Bel met Marrit