Nieuw! Plug & Play livestreamstudio Utrecht

Op zoek naar een studio in Utrecht voor filmopnames, het opnemen van livestreams of Q&A’s? De livestreamstudio van DUS is jouw playground! Geen moeilijk gedoe, in deze studio kun je direct aan de slag. Ready to get sh*t done?


LET’S GET DIGITAL! 

Bij DUS geen blackbox of greenscreenstudio, maar water, licht en vrijheid. De voorbijvarende boten over het Amsterdam-Rijnkanaal zorgen voor een dynamische, maar toch ook rustgevende en creatieve achtergrond. In een intieme huiskamersetting maak je jouw opname of evenement net even ‘anders dan anders’ en comfortabel om naar te kijken. Zo breng je ook online de boodschap over op de doelgroep! 

Livestream studio

LIVE IN 3.2.1. 

Of je nou een webinar, presentatie, Q&A of workshop opneemt: we’ve got your back. Draadloze headsetmicrofoons? Check! Camera’s? Check! Licht? Dubbelcheck! Geen moeilijk gedoe, alles staat voor je klaar. Jij hoeft alleen nog maar de presentatie te starten. Er zijn altijd een geluids- en videotechnicus aanwezig om je te ontzorgen. Zij nemen het technische gedeelte op zich, zodat jij je volledig kan focussen op het gesprek of de presentatie.


SPELEN TUSSEN DE BEDRIJVEN DOOR

Bij DUS geloven we in work hard, play hard. Tussen de opnames door kunnen jullie je helemaal uitleven op onze meeting playground. Loop naar het Speelkwartier voor een kop koffie en daag op het werf meteen je collega’s uit voor een potje basketbal of pingpong. Kunnen jullie er daarna weer flink tegenaan!


Kom je er niet uit?

Wij staan voor je klaar

Bel met Marrit