CHAINREACTION dé teambuildingactiviteit van het moment

Bouwen aan een goede samenwerking? Welk bedrijf wil dat nou niet! De activiteit Chainreaction draagt bij aan het versterken van het groepsgevoel en de band met je collega’s. Je leert elkaar beter kennen op een andere, actieve en leuke manier. Benieuwd? Lees verder in deze blog hoe het werkt.  


Wat is Chainreaction?

Misschien ken je het nog wel van vroeger. Een zelfgemaakte baan waarbij van verschillende materialen een kettingreactie ontstaat. Chainreaction als teambuildingactiviteit is hetzelfde principe, maar dan een stuk uitvergroot. Het deelnemersaantal bestaat uit 20 tot maar liefst 1000 man. Daarnaast worden geredde en gekke materialen gebruikt, waardoor de activiteit duurzaam is.  

Chainreaction teambuildingactiviteit

Eén doel

De hele groep wordt onderverdeeld in kleinere groepen waarbij elk individu een verschillende rol krijgt. De rollen bestaan uit: de organiser, de techneut, de creatief, de communicator, de caretaker en de reporter. Elke groep bouwt een deel van de kettingreactie en deze moet aansluiten met de groepen voor en achter je. Hierdoor krijg je een aaneengesloten kettingreactie. Iedereen heeft één en hetzelfde doel, toewerken naar een een werkende kettingreactie. Het gaat niet om winnen, maar om communiceren, delen en gunnen. 

Chainreaction teambuildingactiviteit

Fun & Play 

Samen sta je sterker en dat bewijst deze activiteit. Op een speelse manier wordt er samengewerkt aan een project. Dit is een weerspiegeling van de praktijk, alleen dan in een andere omgeving. Bij DUS geloven wij in de succesformule work hard, play hard. De afwisseling van werken en ontspannen, levert een hoge efficiëntie voor een productieve werkdag. Ook binnen samenwerkingen.

Chainreaction teambuildingactiviteit

Kom je er niet uit?

Wij staan voor je klaar

Bel met Marrit