5 voordelen van FestivalChairs

Het unieke kartonnen krukje dat iedereen ziet zitten: de zogeheten FestivalChair. Het zijn praktisch opvouwbare en makkelijk te vervoeren krukjes. Ideaal voor congressen, festivals en brainstorms. Met de FestivalChairs is er gegarandeerd voor iedereen een plekje. Handig toch? Hieronder lees je nog veel meer voordelen.


1. IJsbreker

Laat tijdens de opening van je evenement gasten zo snel mogelijk hun krukje in elkaar zetten. Zo breek je meteen het ijs en is de ongemakkelijkheid van met elkaar in een grote zaal zitten er meteen vanaf. Een lichamelijke activiteit zet iedereen op scherp, de toon voor de dag is gezet!

Festivalchairs

2. Energizer

Een subsessie organiseren gaat goed samen met de inzet van FestivalChairs. De gasten kunnen er lekker op zitten, staan, dansen of trommelen. Staan, dansen, trommelen? Ja! De krukjes kunnen ook gebruikt worden als activiteit of voor een opdracht. Welk team kan bijvoorbeeld de hoogste toren bouwen of wie kunnen er het beste op de krukjes dansen? En ja, de krukjes zijn stevig genoeg.


3. Netwerken

Als de gasten op een evenement in bezit zijn van een FestivalChair, dan wordt op iemand afstappen en netwerken of socializen een stuk laagdrempeliger. Je ploft met de draagbare kruk makkelijk ergens neer en een gezellig of interessant gesprek volgt al snel. En wie weet schuiven er meerdere mensen aan met zijn of haar krukje. Met de FestivalChairs creëer je een ongedwongen sfeer. Je gasten hebben de vrijheid om te gaan, staan én te zitten waar ze willen.


4. Marketing

De krukjes zijn te bedrukken in elk ontwerp, kleur en stijl dat een bedrijf wenst. De timetable van het evenement kan ook bedrukt worden op de kruk. Zo heeft iedereen altijd het programma bij zich. Gedurende het evenement worden de gasten continu geconfronteerd met het logo, de bedrijfsnaam en de huisstijl. Omdat de krukjes heel praktisch, opvouwbaar en handig te vervoeren zijn, is de kans groot dat de FestivalChairs mee naar huis worden genomen. Het is ook interessant voor de gasten om het thuis te gebruiken als opbergdoos. Het stukje marketing en branding gaat na het evenement zelfs nog door. 

Festivalchairs

5. Duurzaam

De kartonnen krukjes zijn ten eerste 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. De producten van Timon Enterprise worden geproduceerd in Nederland en de basisvoorwaarde van het bedrijf is respect voor mens en milieu. Verder zijn de festival krukjes gemaakt van 100% gecertificeerd karton. Hiermee draagt Timon Enterprise haar steentje bij aan een circulaire economie. Bij DUS geven we achtergebleven FestivalChairs een tweede leven door ze te gebruiken als inrichting in brainstormruimtes. Mooie plant erop en klaar ben je!


Kom je er niet uit?

Wij staan voor je klaar

Bel met Marrit