3x efficiënt vergaderen met Helmut de kip

Als een kip zonder kop vergaderen? Niet bij DUS! Elke meeting space is uitgerust met een kit om je creativiteit te laten stromen en efficiënt te vergaderen. Hierin vind je onder andere stiften, geeltjes, maar ook Helmut de rubberen kip. Wat je daar mee moet? We leggen het je uit!


1. TIME MANAGEMENT

Bijna iedere meeting heeft wel een ‘time keeper’. Helmut helpt je graag en geeft op zijn eigen ‘squawking’ manier aan dat het tijd is voor het volgende punt. Agenda-punten nalopen ging nog nooit zo makkelijk! 


2. KERN BEWAKEN

Tijdens een vergadering is het als team super makkelijk om van het onderwerp af te dwalen. Voor je het weet gaat het gesprek over iets compleet anders dan waarvoor je gekomen bent. Nou, dat is verleden tijd! Helmut schreeuwt iedereen weer bij elkaar om terug te keren naar de kern.


3. IEDEREEN AAN HET WOORD

In elke meeting zit wel een teammember die veel praat, maar weinig zegt. Om deze persoon hierop te wijzen kan Helmut ingrijpen. Zo krijgt iedereen het woord! Het is ook mogelijk om Helmut in het rond te gooien. Wie de kip vangt, heeft het woord. Zo kun je als vergadervoorzitter gemakkelijk zorgen dat iedereen zijn of haar mening kan geven. 


Benieuwd in welke meeting spaces Helmut op stok zit? Maak een afspraak met Jennifer! Ze leidt je met liefde rond.


Kom je er niet uit?

Wij staan voor je klaar

Bel met Marrit