Laat je verrassen door al het moois wat het seizoen te bieden heeft met de overheerlijke gerechten die worden geserveerd tijdens Zinderende Zomerkade.
Libanees platbrood | Griekse pita l Turks broodAïoli l Hummus | Olijventapenade l Te verwarmen op de broodcarrousel
Zuurdesem pita l Geroosterde aubergine | Ei | Mangochutney
Bijgerecht: Bulgursalade met gepofte paprika, citroen en harissa kruiden
Scharrelkip l Citroen-peper | Live gegaard op het spit
Bijgerecht: Geroosterde aardappelen
Biologische hele zalmzijdes | Gemarineerd in Bacardi Lemon l Uit de smoker
Bijgerecht: Krielsalade met dragon, crème fraîche en Amsterdams zuur
Verse pasta pesto van Chef Barry | Keuze uit rijke toppings l Zelf samen te stellen
Bijgerecht: Rucolasalade met gepofte tomaat
Op houtskool gegrild rundvlees | Limoen l Gember l Citroengras
Bijgerecht: Gewokte noedels met paksoi, taugé en sojasaus & zoetzure salade met komkommer, munt, wortel en koriander
Kikkererwten l Kokos | Pompoen l Chilipeper
Bijgerecht: Geurige basmatirijst
Je dessert in een ouderwets glazen potje geserveerd:
je kunt ‘m zo uit de hand te eten!
Slagroom l Chocoladecrumble l Basilicum-siroop
Vanille Curd l Rood fruit l Granaatappel